Archief

woensdag 04 oktober 2023

Mededeling Bestuur FDG

Beste leden van Financiële Dienstverleners Gelderland,
 
We willen graag jullie aandacht vestigen op een belangrijk onderwerp dat tijdens onze eerstvolgende bijeenkomst op de agenda zal staan. Het huidige bestuur van FDG heeft besloten om hun functies neer te leggen en een nieuwe fase in te luiden.
 
Wij nodigen jullie uit om na te denken over de mogelijkheid om toe te treden tot het bestuur van FDG. Dit is een unieke kans om actief betrokken te zijn bij de richting en besluitvorming van onze organisatie en om een positieve impact te hebben op de financiële dienstverlenersgemeenschap in Gelderland.
 
Tijdens onze komende algemene leden vergadering bijeenkomst zullen we uitgebreid bespreken wat het inhoudt om deel uit te maken van het bestuur en welke verantwoordelijkheden daarmee gepaard gaan. We hopen dat jullie overwegen om je kandidaat te stellen en bij te dragen aan de toekomst van FDG.
 
Samen kunnen we onze organisatie blijven laten groeien en bloeien. We kijken uit naar een vruchtbare discussie tijdens de bijeenkomst en hopen op jullie betrokkenheid.
 
 
Met vriendelijke groet,
 
Het huidige bestuur van FDG
Terug